LørdagsStimulastik®

Alt det andet du kan finde hos os: Stimulastik®2-12 mdr.Stimulastik® 1-2,5 år og Stimulastik® 2,5-4 år

 

LørdagsStimulastik® er for jer som vil starte weekenden med at bevæge jer sammen. Tag hinanden i hånden, og få en sjov, aktiv og legerig start på weekenden.

Vi skal danse til musikken, lege med lagener, slå kolbøtter, hænge på hovedet, puste sæbebobler, kravle i ribbe, bygge motorikbane – ja, den kan blive virkelig lang! Vi skal lege meget mere og have det sjovt sammen.

Tilmeld dig Odense’s sjoveste lørdagsStimulastik®

På vores LørdagsStimulastik® har vi fokus på at stimulere de 3 primære sanser (balance,- føle- og muskelled sansen). Det gør vi igennem aktive og sjove sanselege. Vores rummelige og hyggelige lokale lægger op til leg med fuld fart på. Vi har masser af plads.

Vores instruktører glæder sig til at byde alle børn og voksne velkommen og give jer en sjov og anderledes lørdagsoplevelse.

Holdet er af 45 min. varighed og vi har plads til 10 børn med én forældre.

Vi har adresse hos OSF/OASK på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. Her er masser af gratis parkeringpladser, både foran og bagved bygningen. Find vej her. Vi har også masser af plads til barnevogne, som kan stå i læ under halvtag.

Ja tak! Vi skal prøve lørdagsStimulastik®

Vi lover du får en rigtig sjov – og lærerig lørdag formiddag sammen med dit barn.

Hold og tid

Lørdage: 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/ 11, 1/12, 8/12, 15/12 og 22/12
kl. 09.00-09.45
Alder: 1-2 år

Priser

990 kr. pr. forældre/barn for 9 ugers LørdagsStimulastik®

Når du tilmelder dig hold på legmedsanserne.dk, accepterer du samtidig betingelser!

Kontakt

Kontakt børneergoterapeut og sanseinstruktør Mie Kronbær. Tlf.: 21294874 eller på kontakt@legmedsanserne.dk

LørdagsStimulastik®

Når vi laver lørdagsStimulastik® hos Leg med Sanserne, så bruger vi teorien fra ergoterapi. Vi kalder det sanselege fordi, der hele tiden er fokus på at tilknytte et objekt. Objektet i lørdagsStimulastik® kan fx være en massagebold, et lagen, kuglebadet og meget andet. Derudover så sørger vi for at forældre og barn har det sjovt sammen og at I får en masse lærerige stunder sammen. Kontakten mellem forældre og barn er vigtig og I vil hele tiden kunne se, føle og mærke at der sker noget nyt med jeres barn. Vi glæder os til at lege med jer!