WeekendStimulastik

For børn 1-3 år og Familiehold med børn 0-7 år

LørdagsStimulastik® er for jer som vil starte weekenden med at bevæge jer sammen med jeres børn. Tag hinanden i hånden, og få en sjov, aktiv og legerig start på weekenden.

Vi skal danse til musikken, lege med lagener, slå kolbøtter, hænge på hovedet, puste sæbebobler, kravle i ribbe, bygge motorikbane – ja, den kan blive virkelig lang! Vi skal lege meget mere og have det sjovt sammen.

Odense’s sjoveste WeekendStimulastik®

Alt det andet du kan finde hos os: Stimulastik®2-12 mdr.Stimulastik® 1-2,5 år og Stimulastik® 2,5-4 år

På vores WeekendStimulastik® har vi fokus på at stimulere de 3 primære sanser (balance,- føle- og muskelled sansen). Det gør vi igennem aktive og sjove sanselege. Vores rummelige og hyggelige lokale lægger op til leg med fuld fart på. Vi har masser af plads.

Vores instruktør glæder sig til at byde alle børn og voksne velkommen og give jer en sjov og anderledes lørdagsoplevelse, hvor nærvær, samvær og fordybelse i sanserne er i højsædet.

Holdene er af 45 min. varighed og har hold for børn der er 1-3 år og et familiehold (børn 0-7 år), hvor du kan have både søster og brormand med. Du betaler altså for begge børn. Vi tilrettelægger timen, således, at alle børn, uanset alder – får noget ud af at være med.

Ja tak! Vi skal prøve WeekendStimulastik®

Vi lover du får nogle rigtig sjove – og nærværende formiddage sammen med dit barn.

Hold

Dato og tid

Lørdage/søndage

Bemærk! Læs grundigt datoerne for WeekendStimulastik®.

kl. 09.00-09.45: 1-3 år
kl. 10.00-10.45: Familiehold (Hold for en familie med 1-2 forældre og max 2 børn).

Forløb i efterår/vinter 2020 (8 uger)

Lørdag d. 17, 24 oktober, søndag d. 8. november, lørdag d. 14, 21 november, søndag d. 29. november, lørdag d. 5, 12 december

Priser

Pris for 8 uger:

WeekendStimulastik® 1-3 år: 680 kr. for en forældre+barn
WeekendStimulastik® familiehold (Hold for en familie med 1-2 forældre og max 2 børn): 1360 kr.

 

Når du tilmelder dig hold på legmedsanserne.dk, accepterer du samtidig betingelser!

Adresse

Vi har adresse hos OSF/OASK på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. Her er masser af gratis parkeringpladser, både foran og bagved bygningen. Find vej her. Vi har også masser af plads til vogne mm., som kan stå i læ under halvtag.

Kontakt

Kontakt os på 📞 21294874 eller på 💌 kontakt@legmedsanserne.dk

WeekendStimulastik®

Når vi laver WeekendStimulastik® hos Leg med Sanserne, så bruger vi teorien fra ergoterapi. Vi kalder det sanselege fordi, der hele tiden er fokus på at tilknytte et objekt. Objektet i WeekendStimulastik® kan fx være en massagebold, et lagen, kuglebadet og meget andet. Derudover så sørger vi for at forældre og barn har det sjovt sammen og at I får en masse lærerige stunder sammen. Kontakten mellem forældre og barn er vigtig og I vil hele tiden kunne se, føle og mærke at der sker noget nyt med jeres barn. Vi glæder os til at lege med jer!