Anbefalinger af Leg med Sanserne

Har du en anbefaling af din oplevelse hos Leg med Sanserne, kan du skrive til kontakt@legmedsanserne.dk, så taster jeg den ind her, sammen med alle de andre. Du er også velkommen til at skrive på vores facebookside, hvor nogle af udtalelserne også er fra.

 

Louise, mor til Rasmus, 2,5 mdr. siger:

Maria, mor til Thilde og Emilie, 5 mdr. siger:

‘Vi har gået til babygymnastik hos Mie, en fantastisk oplevelse, som vi alle 4 har fået rigtig meget ud af. Et sted hvor der er plads og rum til alle, jeg har til tider været alene afsted med vores tvillinger og efter aftale kom vi på et bestemt hold, hvor Mie så hjalp med den ene – fantastisk mulighed som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Kolbøtter og hængen på hovedet er fantastiske metoder til at få, i hvert fald vores piger, i rigtig godt humør 🙂
Kan klart anbefales, glæder os til at prøve holdene for børn over 1 år, når pigerne er på plads i institutionen’. (Forår 2015).

Trine, mor til Mynte, 4 mdr. siger:

‘Helt fantastisk! Masser af nærvær med baby og gode øvelser, som også er nemme at bruge hjemme i stuen. Og så er Mie god til at forklare, hvis man har spørgsmål om babys fysik mm. Skal prøves!’ (Vinter 2014/2015).

Tascha, mor til Agnete, 6 mdr. siger:

Min datter Agnete og jeg har igennem tre måneder gået til stimulastik hos Mie. Det har været en utrolig god oplevelse for datter såvel som mor. Mie er tydeligt engageret i sit arbejde og brænder for at dele ud af sin viden om børns udvikling. Hun benytter sin faglig baggrund til at beskrive og forklare hvorfor og hvordan de øvelser vi laver, gavner barnet og dets udvikling. Dette giver lyst og gåpåmod til at fortsætte øvelserne derhjemme. Vi er blevet modtaget med smil og imødekommenhed hver gang vi har været der, og jeg vil uden tvivl melde mig til et hold igen, hvis muligheden byder sig’ (Vinter 2014/2015). 

Om Leg med Sanserne – Stimulastik og babyrytmik dvd siger Louise, mor til Nohr, 3 mdr.:

‘Mie, har lavet en fantastisk dvd med stimulastik øvelser, som man kan lave derhjemme med sin baby.
Det er super godt vist og forklaret, og det er virkelig en god måde at være sammen med sin baby på’ (Forår 2015). 

Claudia, mor til Celina, 8 mdr.

‘Det er rigtig hyggelitg at går til babygymnastik hos Mie. Hun er nærværende, hun har en stor faglighed og hun er rigtig glad for børnene. Det er dejligt, at man kan være 100% nærværende for en stund med sit barn og vide at sanserne bliver stimuleret optimalt’ (Forår 2015). 

Anne siger:

Meget udviklende “træning” for de små, som Mie guider suverænt. Der er en god blanding af sjove (og vilde) bevægelsesøvelser og roligere sanselege. Og der er kæmpesmil i de små ansigter undervejs (Forår 2015). 

Anja, mor til Viktor, 6 mdr. siger:

‘STOR ros til dig, Mie! Jeg synes du håndterer børnene rigtig godt. Du er altid smilende, rolig og børnene bliver meget hurtigt opmærksom på dig og dermed det vi laver. Det er fedt du synger med og laver øvelserne med dukke Lotte, sammen med os. Jeg har fået nogle ‘nye’ øvelser i forhold til hvad vi ellers har prøvet andre steder eller set på nettet/i bøger. Det er super godt du fortæller om sanserne og har deler ud af din baggrundsviden. Alt i alt, har vi haft en super god oplevelse med gode øvelser til at være sammen på/lege med mit barn på. Mie er virkelig god til de små og opmærksom på at vi mødre får lavet øvelserne korrekt, så børnene får en god oplevelse’ (Forår 2014).

– Maria, mor til Bastian, 6 mdr. siger:

‘Det har været et rigtig spændende forløb med en meget opmærksom instruktør og Mie er meget hjælpsom. Hun er der med det samme, hvis hun kan se at man er lidt usikker på udførelsen af øvelsen med barnet. Jeg kunne godt have tænkt mig, der var lidt flere fysiske ting til børnene at lege med, fx en sansegynge‘ (Forår 2014). 

Louise siger:

‘Jeg købte massageboldene hos Mie til mit gymnastik hold og de er bare et hit hos børnene. Jeg er rigtige glad for købet af boldene’. (Efterår 2014).

Faldskærm - www.legmedsanserne.dk produkt