Betingelser og persondatapolitik

Betingelser punkt 1-7 og persondatapolitik se punkt 8.

1. Generelt

1.1. Tilmelding

Du kan tilmelde dig et af vores Stimulastik®,- drop-in-babygymnastik og sansehold og sker KUN via vores shop.

Tilmelding – sådan gør du:

  1. Produktet lægges i kurven og dine oplysninger indtastes.
  2. Udfyld informationerne og opret en konto – den kan genbruges, hvis du ønsker at ændre hold mv.
  3. Password skal bestå af tal og bogstaver – gerne noget som du kan huske.
  4. Vores handelsebetingelser godkendes og det er altså en rigtig god idé at gennemlæse.
  5. Dine kortoplysninger indtastet og godkendes.
  6. HUSK! At læse din ordrebekræftelse igennem – den er fyldt med en masse informationer, som du skal bruge.
  7. Beløbet bliver opkrævet med det samme. Nogle af vores hold har en anden startdato. I de tilfælde betaler du forud, for den måned, som du starter i. Tilmelder du dig fx d. 8. januar men først skal starte 1. februar, gælder din betaling for februar måned. Din næste automatiske opkrævning, vil altså først ligge 1. marts.

1.2. Prøvetur og drop-in

På vores drop-in-babygymnastik kan I komme og være med på en prøvetur for kr. 110 (MAX 2 gange. Prisen er gældende for én forældre med ét barn pr. gang) hvorefter man kan tilmelde sig. Du kan også tilmelde dig på forhånd – det kan du lige her.
Ønsker man ikke månedlig betaling kan man sagtens droppe ind. Pris for deltagelse: kr. 150 pr. gang efter to prøveture. Prisen er gældende for én forældre og ét barn).

Ønsker I at blive tilmeldt efter en prøvetime, kan I tilmelde jer via jeres smartphone og vise instruktøren jeres ordrebekræftelse, som herefter noterer jer på vores tilmeldingsliste. Vil man gerne vente med at tilmelde sig til man kommer hjem, betales for den time i har deltaget på.

1.3. Månedsbetaling og periode

Månedsbetaling sker kun via tilmelding på vores hjemmeside. Du kan IKKE betale med Mobile Pay eller kontanter for en måned.

Din tilmelding er i gang, fra den dag du har betalt den første gang. Det månedlige beløb bliver altså trukket – HVER måned fra tilmeldingsdatoen. Har du fx. tilmeldt dig d. 16. november, trækkes beløbet automatisk d. 16. december fra dit betalingskort.

1.4. Betaling

Hos Legmedsanserne.dk kan du betale med VISA kort. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves på dit kort, når du godkender dit køb.

Ved tilmelding af vores hold, hæves beløbet automatisk fra dette kort hver måned, ind til du framelder dig skriftligt på kontakt@legmedsanserne.dk

Ved prøveture kan der betales med MobilePay.

1.5. Bankoplysninger

Danske bank A/S
Reg.: 3409
Kontonr.: 11657214

MobilePay: 21294874

1.6. Hvordan og hvornår skal jeg framelde mig?

Du skal melde dig ud skriftligt, ved at sende en mail til kontakt@legmedsanserne.dk.

Udmeldelse skal ske 14 dage, før næste opkrævning.

Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for, for sen frameldelse og udeblivelse erstattes ikke og beløbet kan ikke refunderes.

1.7. Facebook

Ved sygdom eller anden aflysning, benytter vi os af vores lukkede facebook gruppe – HUSK at ansøge om medlemskab, så du ikke skal gå forgæves.

1.8. Workshops, events og LørdagsStimulastik®

Fortrydelsesret på vores workshops

Legmedsanserne.dk giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du pr. e-mail, give besked om, at du har fortrudt købet. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig indenfor 30 dage. VIGTIGT! Fortrydelsesretten frafalder, hvis der 8 dage eller mindre inden workshoppen, eventet eller holdet, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold af underviser.

1.9. Ansvar og fraskrivelse

Al deltagelse er på eget ansvar. Forældre er ansvarlige for at holde eget barn under opsyn. Vi tager ikke ansvar for børns leg med redskaber eller hjemmelavet sanselegetøj. Det er til enhver tid forældrenes ansvar, at barnet ikke putter små dele i  munden.

1.10. Ferie

Der er ingen undervisning i ferierne og helligdage. Alle dage er inklusive. Juli måned er betalingsfri.

Juleferie 2018: 23/12 2018-4/1 2019
Vinterferie 2019: 11/2 – 17/2-19
Påskeferie 2018: 16/4-22/4-19
St. Bededag 2018: 17/5-19
Kristi Himmelfart 2019: 30/5-19
Grundlovsdag: 5/6-19
Pinseferie 2019: 10/6-19
Sommerferie 2019: 1/7-4/8-19
Efterårsferie 2019: 14/10-20/10-19

2. Priser på holdtræning

2.1. Kontant betaling

Prøvetur (max 2 gange) og gælder én forældre med ét barn: kr. 110 pr. gang.
Drop-in efter prøvegang og gælder én forældre med ét barn: kr. 150 pr. gang.

Ovenstående beløb er kun gældende på vores drop-in-babygymnastik.

2.2. Tilmelding månedsbetaling

Én forældre med ét barn: kr. 290 pr. måned.

3. Sygdom

Bliver du eller dit barn syg, så opfordres I til at blive hjemme en ekstra dag. Det sygedomsramte barn, vil ikke få noget ud af timen. Kroppen bliver stresset og kan forårsage at barnet er længere tid om at komme sig. Desuden er der risiko for at smitte de andre børn. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold af underviser.

4. Sansevilkår

Da både forældre og børn er aktive, opfordrer vi altid mor/far til at have noget praktisk tøj på og en god bodystock til baby samt bare tæer. Vi skal lave forskellige tumleøvelser, som stiller krav til fri udfoldelse.

5. Dvd

5.1. Advarsel

Vores dvd er beskyttet af ophavsretsloven og må kun sælges til privatpersoner af en distributør der er godkendt af Leg med Sanserne. Dvd’en må kun benyttes til privat brug. Offentligt fremvisning via kabel-tv eller lignende, udlån, videreudlejning eller kopiering af dvd’en er forbudt. Overtrædelse vil medføre straf og erstatningspligt og vil blive retsforfulgt.

5.2. Vigtigt

Ikke alle øvelser egner sig til alle, og dette og ethvert andet træningsprogram udføres på eget ansvar. For at mindske risikoen for skade, skal du aldrig overanstrenge dig selv eller din baby under øvelserne. Oplever du smerte eller ubehag under øvelserne bør du stoppe med det samme. Personer der står bag dette program og dets distributører vil ikke garantere at programmet er sikkert til gavn for ethvert individ. Således stiller programmet ingen garantier og udførelsen af øvelserne sker under eget ansvar.

6. Forsendelse

6.1. Behandling af ordre

Vi ved hvor meget både du og dit barn glæder jer, til at udfolde motorikken. Derfor forsøger vi at gøre det nemt og lige til.
Har du bestilt nogle af vores redskaber, kan du forvente din ordre bliver sendt fra os i løbet af 1-2 hverdage. Der kan gå op til 5 hverdage før du modtager din ordre, fra den er afsendt fra os. Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser af Post Danmark.

6.2. Pris

Ordrens forsendelsespris bliver afregnet efter vægt- og administrationsgebyr ud fra Post Danmarks priser (pr. 1/7-16). Du kan se den nøjagtige forsendelsespris ved at lægge de ønskede varer i kurven – og du vil herefter kunne se den estimerede forsendelsespris.

7. Holdplan

Babymassage 1-5 mdr.

Stimulastik® hold

Drop-in-babygymnastik 3-12 mdr.

Stimulastik® 1-2,5 år

Stimulastik® 2,5-4 år

Legmedsanserne.dk tager forbehold for almindelige tastefejl, udsolgte varer/fyldte hold og andre menneskelige fejl 😉

8. Persondatapolitik

Persondatapolitik

Leg med Sanserne er indstillet på til enhver tid at leve op til Persondataforordningen GDPR (General Data Protection Regulation) og vil her informere dig om de data, vi opbevarer om dig, og hvordan vi bruger dem.

Persondataforordningen er skabt for at beskytte dig og sikre dine rettigheder til at bestemme, hvad dine personlige oplysninger bliver brugt til, samt at disse opbevares sikkert af de virksomheder, du deler dine oplysninger med. Det sker, for at undgå misbrug, og for at give større gennemsigtighed i behandlingen af dine oplysninger.

På denne side kan du læse om, hvordan Leg med Sanserne lever op til persondataforordningen.

Hvad indsamler vi?

Leg med Sanserne gemmer dine personlige oplysninger således, at vi kan håndtere din ordre, servicere dig, forbedre vores hjemmeside og produkter samt lave markedsføring.

Vi indsamler data som ordre-id, email, navn, telefon, IP-adresse, postnummer, by og adresse, aktiviteter på vores hjemmeside og tilhørende systemer, ordrehistorik, adgangskontrol samt vise brugertilpasset indhold.

Hvad bruger vi dataene til?

Dette bruger vi til at holde styr på hvem ordren, og varen der er købt, tilhører. Vi bruger det desuden til bogføring/regnskabslov, samt at give dig adgang til dine køb i fremtiden. Vi gør det også for at sikre os mod misbrug af vores systemer og rettigheder. Vi bruger også oplysninger til generel markedsføring, online annoncering samt email-markedsføring. Det er også nødvendigt ifht. hvidvaskningsloven, samt som sikkerhed ved f.eks. misbrug af dit betalingskort. Vi gemmer også oplysninger om din betaling (ikke betalingskortoplysninger!), dato, faktura og evt. kreditnota. Det gør vi for at kunne hjælpe dig ved reklamationer, returret og lign. Vi gemmer også dine betalinger for at leve op til den danske bogføringslov, der stiller krav om dokumentation i minimum 5 år.

Vi sælger ikke, eller på anden måde videregiver personoplysninger, til 3. part uden din tilladelse. Oplysninger kan videregives i tilfælde, hvor det kræves af lovgivningen, eller hvor der foreligger en retskendelse.

Opbevaring af Personlige oplysninger

Når du handler på vores website, er du beskyttet af SSL-kryptering, så ingen får adgang til din data i f.eks. en betalingsformular. Vi har SSL-sikret vores ordre- og bestillingsformular, og betaling sikres af SSL af vores betalingsudbyder – f.eks. Stripe og Mobile Pay.

Vi opbevarer dine oplysninger i vores database, som også sikres løbende mod hacking og datatyveri. Dette sker bl.a. ved løbende opdatering af sikkerhed, bagvedliggende systemer, software og hardware.

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

  • stripe.com (Betaling)
  • MobilePay (Betaling)
  • E-conomics (Bogføring og regnskab)
  • Google (AdWords, Analytics) Markedsføring og statistik
  • Facebook (Markedsføring)
  • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger.
Brug af cookies og sporing

En cookie er en lille computer-fil, der indeholder en mængde data, for at kunne identificere din webbrowser. Når du besøger en af vores hjemmesider, forsøger vi at lægge en cookie på din enhed, læse en cookie fra tidligere og evt. opdatere denne.

Vi bruger cookies på vores hjemmesider for at identificere brugere som unikke, men anonyme personer. Det giver os mulighed for at registrere antal besøgende, lave statistik om køb, adfærd og trafik på vores hjemmeside.

Det gør vi for at kunne spore kunders trafik på vores hjemmeside og for at kunne analysere på denne data. Vi bruger også cookies til markedsføring og for at forsøge at give dig bedre og mere relevante annoncer på andre sider på internettet. Den kan også anvendes som grundlag til afregning med affiliatepartnere, som sender dig til vores webshop. Cookies kan også anvendes til at gemme indstillinger, logins og præferencer på vores og vores partneres hjemmesider.

Du kan til enhver tid slette dine cookies for at undgå sporing og markedsføring målrettet dig/din enhed. Du kan vælge specifikt at slette cookies fra os, andre eller at slette alle cookies på dine enheder.

Der er flere måder at undgå cookies på. Læs mere om det her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Vi har forskellige cookies alt efter formål og leverandør. De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et skiftende antal måneder afhængig af formålet.

Hver gang du besøger vores hjemmeside kan en cookie opdateres og forlænges. Alle vores cookies har en udløbsdato, hvor den ikke længere anvendes.
Dine rettigheder og valg

Under GDPR har du ret til:

  • At have adgang til data– Du har ret til at få adgang til de data vi gemmer om dig.
  • At rette fejl i de persondata vi gemmer om dig– Du må få rettet fejl i de persondata vi har om dig.
  • At få slettet dine data– Du har ret til at få slettet dine data, vi gemmer. Dette gælder ikke nødvendige oplysninger for regnskabsdokumentation.
  • At gøre indsigelse mod behandling af dine persondata-Du har ret til at kontakte Datatilsynet, hvis du mener, dine persondata behandles forkert.
  • At eksportere dine persondata– Du har ret til at få dine persondata udleveret eller overført til en anden dataansvarlig (hvis muligt).

Hvis du ønsker at gøre brug af noget af ovenstående, kan du kontakte os på kontakt@legmedsanserne.dk. Vi kræver identifikation for at behandle en sådan forespørgsel.
Dette kan du selv gøre for at fjerne dine persondata, hvis du ønsker dette

Fjerne automatisk markedsføring

  • Slette dine cookies på computer, tablet og telefon
  • På Facebook kan du klikke på et lille kryds oppe i højre side af en annonce og vælge ikke at se annoncer fra os igen på (Dette gælder kun annoncer på Facebook)
  • Du kan fjerne dit like fra vores Facebook side
  • Du kan afmelde nyhedsbrev fra os – der er link i bunden af alle nyhedsbreve vi sender. Du kan også bede os om at fjerne dig fra listen.
  • Hvis du ikke vil spores af automatisk markedsføring kan du slå “privat browsing” eller “inkognito” til på din browser. Se guide nedenfor.

Safari: https://support.apple.com/da-dk/guide/safari/ibrw1069/mac
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95464?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/privat-browsing-surf-paa-nettet-uden-at-gemme-informationer
Edge: https://support.microsoft.com/da-dk/help/4026200/windows-browse-inprivate-in-microsoft-edge

Dataansvarlig

Leg med Sanserne
Rugårdsvej 15 A
5000 Odense C
CVR: 36635622
Tlf: 21 29 48 74
kontakt@legmedsanserne.dk

Se også vores Handelsbetingelser før tilmelding.

Opdatering af politik
Vi opdaterer denne politik løbende. Du kan altid finde en opdateret version her på siden.
Sidst opdateret 14.04.2018