Betingelser og persondatapolitik

Betingelser punkt 1-8 og persondatapolitik se punkt 9.

1. Generelt

1.1. Tilmelding

Du kan tilmelde dig et af vores Stimulastik® og sansehold og sker KUN via legmedsanserne.dk.

 Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og persondatapolitik.

1.2. Prøvetur og drop-in (VI TILBYDER IKKE DROP-IN PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT)

1.2.1 På vores drop-in-babygymnastik kan I komme og være med på en prøvetur for kr. 110 (MAX 2 gange. Prisen er gældende for én forældre med ét barn pr. gang) hvorefter man kan tilmelde sig. Du kan også tilmelde dig på forhånd – det kan du lige her.
Ønsker man ikke månedlig betaling kan man sagtens droppe ind. Pris for deltagelse: kr. 150 pr. gang efter to prøveture. Prisen er gældende for én forældre og ét barn).

1.2.2 Ønsker I at blive tilmeldt efter en prøvetime, kan I tilmelde jer via jeres smartphone og vise instruktøren jeres ordrebekræftelse, som herefter noterer jer på vores tilmeldingsliste. Vil man gerne vente med at tilmelde sig til man kommer hjem, betales for den time i har deltaget på.

1.3. Månedsbetaling og periode

Månedsbetaling sker kun via tilmelding på vores hjemmeside. Du kan IKKE betale med Mobile Pay eller kontanter for en måned.

Stimulastik® hold

MÅNEDSBETALING
Beløbet opkræves med det samme, og dækker din reservation og den første måned på holdet. Din næste opkrævning trækkes 30 dage efter holdstart. Fx. Ved opstart 3/4, ligger næste opkrævning 3/5.
Hvis du ønsker at stoppe på holdet, skal du senest 30 dage før næste opkrævning sende en skriftlig afmelding. Ved afmelding senere, gælder afmelding først måneden efter – se evt. vores betingelser for frameldelse under punkt 1.6.

Drop-in-babygymnastik

Din tilmelding er i gang, fra den dag du har betalt den første gang. Det månedlige beløb bliver altså trukket – HVER måned fra tilmeldingsdatoen. Har du fx. tilmeldt dig d. 16. november, trækkes beløbet automatisk d. 16. december fra dit betalingskort. Hvis du ønsker at stoppe på holdet, skal du senest 30 dage før næste opkrævning sende en skriftlig afmelding. Ved afmelding senere, gælder afmelding først måneden efter – se evt. vores betingelser for frameldelse under punkt 1.6.

1.4. Betaling

Hos Legmedsanserne.dk kan du betale med VISA kort. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves på dit kort, når du godkender dit køb.

Ved tilmelding af vores hold, hæves beløbet automatisk fra dette kort hver måned, ind til du framelder dig skriftligt på hej@legmedsanserne.dk

Ved prøveture kan der betales med MobilePay.

1.5. Bankoplysninger

Danske bank A/S
Reg.: 3409
Kontonr.: 11657214

MobilePay: 52541

1.6. Hvordan og hvornår skal jeg framelde mig Stimulastik® hold? (gælder kun fysiske hold)

Se punkt 1.12 for Stimulastik® Online

Indgåede medlemskabsaftaler er gældende, indtil de opsiges af klienten.

Opsigelse sker med løbende måned + en måned efter aftalens indgåelse. Bemærk at det er efter aftalens indgåelse. Opsigelsen på en løbende måned + en måned, er altså ikke gældende fra d. 1. i en måned, men fra den dato du har meldt dig ind, og betaler fast hver måned.

Fx hvis dit medlemskab startede d. 10. august. Du opsiger dit medlemskab d. 20. september. Du har nu en løbende måned (frem til d. 10 oktober), + en måneds opsigelse (frem til d. 10. november).

Medlemskabsaftalen er bindende i den løbende måned + en måned fra opsigelsesdatoen.

Vi kan ikke kræve at du sender din opsigelse pr. e-mail, men det er dit ansvar at kunne dokumentere din opsigelse, så derfor anbefaler vi, at du sender din opsigelse af medlemskabsaftalen pr. e-mail: hej@legmedsanserne.dk.

Jf. GDPR-lovgivningen kan opsigelser ikke ske på vegne af andre, selvom I er en mødregruppe som er tilmeldt samme hold. Opsigelsen skal ske af den enkelte. 

Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for, for sen frameldelse og udeblivelse erstattes ikke og beløbet kan ikke refunderes.

1.7. Facebook

Ved sygdom eller anden aflysning, benytter vi os af vores lukkede facebook gruppe – HUSK at ansøge om medlemskab, så du ikke skal gå forgæves.

1.8. Workshops, babymassage, kursus, events og Stimulastik® hold

Fortrydelsesret på vores workshops, babymassage, kursus, events og Stimulastik® hold. Der gives ikke fortrydelsesret på vores Stimulastik® Online.

Legmedsanserne.dk giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du pr. e-mail, give besked om, at du har fortrudt købet. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig indenfor 30 dage. VIGTIGT! Fortrydelsesretten frafalder, hvis der 8 dage eller mindre inden workshoppen, kurset, eventet eller holdet, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold af underviser.

Der er kun adgang til holddeltager-gruppen på Facebook, i den periode der er betalt for – gælder alle former for hold.

Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for udeblivelse ved sygdom ved workshops, kursus, events og beløbet kan ikke refunderes og erstattes ikke, ej heller kan man få kompensation til næste kommende workshop, kursus, event.

1.9. Ansvar og fraskrivelse

Al deltagelse er på eget ansvar. Forældre er ansvarlige for at holde eget barn under opsyn. Vi tager ikke ansvar leg af redskaber eller for børns leg med redskaber eller hjemmelavet sanselegetøj. Det er til enhver tid forældrenes ansvar, at barnet ikke putter små dele i  munden.

Ønsker du at bruge vores hjemmelavede sanselegetøj, er det på eget ansvar, da små dele kan falde af og komme i munden! Alt legetøj bruges under opsyn af barnet. Du er altid velkommen til at kigge i vores kasser, hvis der er sanselegetøj som du ønsker at prøve. Der er tænkt over, om det er egnet for børn mellem 0-3 år, men noget af vores sanselegetøj er hjemmelavet til vores hold for de gående børn. Vi vil gerne forbeholde os det hjemmelavede legetøj til dem.

1.10. Ferie

Der er ingen undervisning i skolernes ferier og helligdage. Alle dage er inklusive. Juli måned er betalingsfri.

Vi holder lukket i:

Vinterferie uge 7
Påskeferien
St. Bededag
Kristi Himmelfart
Grundlovsdag
Pinseferie
Sommerferie: hele juli måned
Efterårsferie i uge 42
Juleferie

 

1.11. Stimulastik® Online og Babymassage Online

Tilmelding er nødvendigt!

HVORDAN VIRKER DET?

Går du hjemme med dit minimenneske eller måske har ud to, som lige nu ikke har mulighed for at være i institution? Så kom og være med i vores Stimulastik® Online. Det er et setup for forældre hvis børn er hjemme. Du får Stimulastik® via Online af Odenses sjoveste og dygtigste Børneergoterapeut og Stimulastik® instruktør.

NB! Vi gør opmærksom på, at der bliver brugt redskaber til nogle af legene. Vi bestræber os på, at finde alternativer, som de fleste har i hjemmet, men kan ikke altid garantere dette.

Betalingen giver dig adgang til vores online univers og inkluderer kun adgang til vores Online forum og ikke vores almindelige holdtimer.

Alle Online videoer foregår i et lukket online forum hostet af Easyme  som du får adgang til i kvitteringsmailen.

Der er både instruktion i lege, øvelser mv. samt tid til spørgsmål og sparring i hver Online-session.

BEMÆRK: KUN ONLINE – Dette er ikke tilmelding til hold og er et abonnement. Det er et ekstra tilbud til børn og forældre som ikke i forvejen er tilmeldt vores hold.

1.12. Hvordan og hvornår skal jeg framelde mig Stimulastik® Online?

Indgåede medlemskabsaftaler er gældende, indtil de opsiges af klienten. Abonnementet fornyes automatisk hver måned også selvom du ikke modtager flere mails med videoer. Du har adgang til alt materiale så længe du abonnere.

Opsigelse sker med løbende måned + en måned efter aftalens indgåelse. Bemærk at det er efter aftalens indgåelse. Opsigelsen på en løbende måned + en måned, er altså ikke gældende fra d. 1. i en måned, men fra den dato du har meldt dig ind, og betaler fast hver måned.

Fx hvis dit medlemskab startede d. 10. august. Du opsiger dit medlemskab d. 20. september. Du har nu en løbende måned (frem til d. 10 oktober), + en måneds opsigelse (frem til d. 10. november).

Medlemskabsaftalen er bindende i den løbende måned + en måned fra opsigelsesdatoen.

Vi kan ikke kræve at du sender din opsigelse pr. e-mail, men det er dit ansvar at kunne dokumentere din opsigelse, så derfor anbefaler vi, at du sender din opsigelse af medlemskabsaftalen pr. e-mail: hej@legmedsanserne.dk.

Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for, for sen frameldelse og udeblivelse erstattes ikke og beløbet kan ikke refunderes.

1.13. Babymassage Online

Du har købt adgang i 30 dage. Du skal ikke framelde dig, da adgangen for videoen automatisk lukker. Ønsker du yderligere 30 dage, skal tilmelde dig på ny. Vi gør opmærksom på, at babymassage videoen også er en del af vores Stimulastik® Online. Køber du efterfølgende adgang hertil, kan du ikke få refunderet beløbet for købet af Babymassage Online.

1.14 Fortrydelsesret ved Stimulastik® Online 

Fra det øjeblik du tager materialet i brug, frafalder din fortrydelsesret.

1.15 Tilbud på Stimulastik® Online 

Pris 199,- pr. måned. Medlemskabet er bindende og gælder min. 6 mdr. binding. Herefter gælder reglerne om opsigelse – se punkt. 1.12.

2. Priser på holdtræning

2.1. Kontant betaling

Prøvetur (max 2 gange) og gælder én forældre med ét barn: kr. 110 pr. gang.
Drop-in efter prøvegang og gælder én forældre med ét barn: kr. 150 pr. gang.

Ovenstående beløb er kun gældende på vores drop-in-babygymnastik.

2.2. Tilmelding månedsbetaling

Én forældre med ét barn: kr. 290 pr. måned.

2.3. BLACK FRIDAY TILBUD Stimulastik® hold 

Legmedsanserne.dk giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du pr. e-mail, give besked om, at du har fortrudt købet. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig indenfor 30 dage. VIGTIGT! Fortrydelsesretten frafalder, hvis der 8 dage eller mindre inden workshoppen, eventet eller holdet, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold af underviser.

3. Sygdom

3.1. Sygdom hos dig eller instruktør

Gælder for Stimulastik® hold, babymassage, events, workshops, kurser etc.

Bliver du eller dit barn syg, så opfordres I til at blive hjemme en ekstra dag. Det sygedomsramte barn, vil ikke få noget ud af timen. Kroppen bliver stresset og kan forårsage at barnet er længere tid om at komme sig. Desuden er der risiko for at smitte de andre børn. Der ydes ikke økonomisk kompensation hvis du eller dit barn bliver syg ej heller ved aflysning af hold af underviser.

3.2. Force Majeure

I tilfælde af pandemi, kriser, naturkatastrofer og krig mv. eller et myndighedspåbud om Lock-down, vil vores undervisning foregå via video. Ved et myndighedspåbud om Lock-down er regler om frameldelse stadig gældende under punkt 1.6. Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for myndighedspåbud om Lock-down og beløbet kan ikke refunderes.

4. Sansevilkår

Da både forældre og børn er aktive, opfordrer vi altid mor/far til at have noget praktisk tøj på og en god bodystock til baby samt bare tæer. Vi skal lave forskellige tumleøvelser, som stiller krav til fri udfoldelse.

5. Dvd

5.1. Advarsel

Vores dvd er beskyttet af ophavsretsloven og må kun sælges til privatpersoner af en distributør der er godkendt af Leg med Sanserne. Dvd’en må kun benyttes til privat brug. Offentligt fremvisning via kabel-tv eller lignende, udlån, videreudlejning eller kopiering af dvd’en er forbudt. Overtrædelse vil medføre straf og erstatningspligt og vil blive retsforfulgt.

5.2. Vigtigt

Ikke alle øvelser egner sig til alle, og dette og ethvert andet træningsprogram udføres på eget ansvar. For at mindske risikoen for skade, skal du aldrig overanstrenge dig selv eller din baby under øvelserne. Oplever du smerte eller ubehag under øvelserne bør du stoppe med det samme. Personer der står bag dette program og dets distributører vil ikke garantere at programmet er sikkert til gavn for ethvert individ. Således stiller programmet ingen garantier og udførelsen af øvelserne sker under eget ansvar.

6. Forsendelse

6.1. Behandling af ordre

Vi ved hvor meget både du og dit barn glæder jer, til at udfolde motorikken. Derfor forsøger vi at gøre det nemt og lige til.
Har du bestilt nogle af vores sanseredskaber, kan du forvente din ordre bliver sendt fra os i løbet af 2-4 hverdage. Der kan gå op til 5 hverdage før du modtager din ordre, fra den er afsendt fra os. Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser af GLS.

6.2. Pris

Ordrens forsendelsespris bliver afregnet efter vægt- og administrationsgebyr ud fra GLS. Alle vores varer er inkl. forsendelse med GLS til en pakkeshop.

7. Holdplan

Babymassage 1-5 mdr.

Stimulastik® hold

Stimulastik® 1-2,5 år

Stimulastik® 2,5-4 år

Legmedsanserne.dk tager forbehold for almindelige tastefejl, udsolgte varer/fyldte hold og andre menneskelige fejl 😉

8. Individuel konsultationer

8.1 Afbud af konsultationer

Afbud af konsultationer skal ske min. 24 timer før kommende konsultation. Du modtager en påmindelse via mail et par dage forinden. Det er dit ansvar at melde afbud til den tid, du har booket.

Der opkræves gebyr ved udeblivelse. Der opkræves via faktura ved udeblivelse, hvis du glemmer at komme til din konsultation.

Leg med Sanserne kan ikke holdes ansvarlig for, for sen afbud, tekniske fejl som manglende påmindelse og udeblivelse opkræves via faktura, sendt til din mail.

9. Persondatapolitik

Persondatapolitik

Leg med Sanserne er indstillet på til enhver tid at leve op til Persondataforordningen GDPR (General Data Protection Regulation) og vil her informere dig om de data, vi opbevarer om dig, og hvordan vi bruger dem.

Persondataforordningen er skabt for at beskytte dig og sikre dine rettigheder til at bestemme, hvad dine personlige oplysninger bliver brugt til, samt at disse opbevares sikkert af de virksomheder, du deler dine oplysninger med. Det sker, for at undgå misbrug, og for at give større gennemsigtighed i behandlingen af dine oplysninger.

På denne side kan du læse om, hvordan Leg med Sanserne lever op til persondataforordningen.

Hvad indsamler vi?

Leg med Sanserne gemmer dine personlige oplysninger således, at vi kan håndtere din ordre, servicere dig, forbedre vores hjemmeside og produkter samt lave markedsføring.

Vi indsamler data som ordre-id, email, navn, telefon, IP-adresse, postnummer, by og adresse, aktiviteter på vores hjemmeside og tilhørende systemer, ordrehistorik, adgangskontrol samt vise brugertilpasset indhold.

Hvad bruger vi dataene til?

Dette bruger vi til at holde styr på hvem ordren, og varen der er købt, tilhører. Vi bruger det desuden til bogføring/regnskabslov, samt at give dig adgang til dine køb i fremtiden. Vi gør det også for at sikre os mod misbrug af vores systemer og rettigheder. Vi bruger også oplysninger til generel markedsføring, online annoncering samt email-markedsføring. Det er også nødvendigt ifht. hvidvaskningsloven, samt som sikkerhed ved f.eks. misbrug af dit betalingskort. Vi gemmer også oplysninger om din betaling (ikke betalingskortoplysninger!), dato, faktura og evt. kreditnota. Det gør vi for at kunne hjælpe dig ved reklamationer, returret og lign. Vi gemmer også dine betalinger for at leve op til den danske bogføringslov, der stiller krav om dokumentation i minimum 5 år.

Vi sælger ikke, eller på anden måde videregiver personoplysninger, til 3. part uden din tilladelse. Oplysninger kan videregives i tilfælde, hvor det kræves af lovgivningen, eller hvor der foreligger en retskendelse.

Opbevaring af Personlige oplysninger

Når du handler på vores website, er du beskyttet af SSL-kryptering, så ingen får adgang til din data i f.eks. en betalingsformular. Vi har SSL-sikret vores ordre- og bestillingsformular, og betaling sikres af SSL af vores betalingsudbyder – f.eks. Stripe og Mobile Pay.

Vi opbevarer dine oplysninger i vores database, som også sikres løbende mod hacking og datatyveri. Dette sker bl.a. ved løbende opdatering af sikkerhed, bagvedliggende systemer, software og hardware.

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

 • stripe.com (Betaling)
 • MobilePay (Betaling)
 • E-conomics (Bogføring og regnskab)
 • Google (AdWords, Analytics) Markedsføring og statistik
 • Facebook (Markedsføring)
 • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger.
Brug af cookies og sporing

En cookie er en lille computer-fil, der indeholder en mængde data, for at kunne identificere din webbrowser. Når du besøger en af vores hjemmesider, forsøger vi at lægge en cookie på din enhed, læse en cookie fra tidligere og evt. opdatere denne.

Vi bruger cookies på vores hjemmesider for at identificere brugere som unikke, men anonyme personer. Det giver os mulighed for at registrere antal besøgende, lave statistik om køb, adfærd og trafik på vores hjemmeside.

Det gør vi for at kunne spore kunders trafik på vores hjemmeside og for at kunne analysere på denne data. Vi bruger også cookies til markedsføring og for at forsøge at give dig bedre og mere relevante annoncer på andre sider på internettet. Den kan også anvendes som grundlag til afregning med affiliatepartnere, som sender dig til vores webshop. Cookies kan også anvendes til at gemme indstillinger, logins og præferencer på vores og vores partneres hjemmesider.

Du kan til enhver tid slette dine cookies for at undgå sporing og markedsføring målrettet dig/din enhed. Du kan vælge specifikt at slette cookies fra os, andre eller at slette alle cookies på dine enheder.

Der er flere måder at undgå cookies på. Læs mere om det her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Vi har forskellige cookies alt efter formål og leverandør. De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et skiftende antal måneder afhængig af formålet.

Hver gang du besøger vores hjemmeside kan en cookie opdateres og forlænges. Alle vores cookies har en udløbsdato, hvor den ikke længere anvendes.
Dine rettigheder og valg

Under GDPR har du ret til:

 • At have adgang til data– Du har ret til at få adgang til de data vi gemmer om dig.
 • At rette fejl i de persondata vi gemmer om dig– Du må få rettet fejl i de persondata vi har om dig.
 • At få slettet dine data– Du har ret til at få slettet dine data, vi gemmer. Dette gælder ikke nødvendige oplysninger for regnskabsdokumentation.
 • At gøre indsigelse mod behandling af dine persondata-Du har ret til at kontakte Datatilsynet, hvis du mener, dine persondata behandles forkert.
 • At eksportere dine persondata– Du har ret til at få dine persondata udleveret eller overført til en anden dataansvarlig (hvis muligt).

Hvis du ønsker at gøre brug af noget af ovenstående, kan du kontakte os på kontakt@legmedsanserne.dk. Vi kræver identifikation for at behandle en sådan forespørgsel.
Dette kan du selv gøre for at fjerne dine persondata, hvis du ønsker dette

Fjerne automatisk markedsføring

 • Slette dine cookies på computer, tablet og telefon
 • På Facebook kan du klikke på et lille kryds oppe i højre side af en annonce og vælge ikke at se annoncer fra os igen på (Dette gælder kun annoncer på Facebook)
 • Du kan fjerne dit like fra vores Facebook side
 • Du kan afmelde nyhedsbrev fra os – der er link i bunden af alle nyhedsbreve vi sender. Du kan også bede os om at fjerne dig fra listen.
 • Hvis du ikke vil spores af automatisk markedsføring kan du slå “privat browsing” eller “inkognito” til på din browser. Se guide nedenfor.

Safari: https://support.apple.com/da-dk/guide/safari/ibrw1069/mac
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95464?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/privat-browsing-surf-paa-nettet-uden-at-gemme-informationer
Edge: https://support.microsoft.com/da-dk/help/4026200/windows-browse-inprivate-in-microsoft-edge

Dataansvarlig

Leg med Sanserne
Rugårdsvej 15 A
5000 Odense C
CVR: 36635622
Tlf: 21 29 48 74
kontakt@legmedsanserne.dk

Se også vores Handelsbetingelser før tilmelding.

Opdatering af politik
Vi opdaterer denne politik løbende. Du kan altid finde en opdateret version her på siden.
Sidst opdateret 13.08.2022