Stimulastik® 1-2,5 år

Energifyldt, sjovt og rytmisk hold for forældre og børn 12-30 mdr. Vi skal lege sjove, rytmiske lege, synge nye og gamle sange og tumle rundt. Nærvær og kontakt med barnet er højdepunktet.  

Aldersgruppe: 12-30 mdr. (1-2,5 år). (Se vores andres hold: 3-12 mdr. eller 30-48 mdr. )

Hos Leg med Sanserne tilbyder vi med små hold for at kunne holde en personlig, dyb og nærværende kontakt. Det mener vi, er det bedste for barnet og dets sansemotoriske udvikling. Vi har tid til dig og dit barn – hver gang. Kom og få hyggelige stunder med dit barn i hyggelige omgivelser.

Børn leger sig stærkere, sikrere og lærer deres krop at kende. En god kropsbevidsthed er en utrolig gave, og den fås ikke bedre end gennem sansemotoriske lege. Det giver ro og selvtillid – når man føler sig sikker og stærk i sin krop. Med udgangspunkt i sanseintegration og ergoterapi, fører vores instruktører jer igennem sanselegene.

Til stimulastik® for 1-2,5 år, danser vi til trolderock, vi synger sange, løber rundt på motorikbanen, leger med det flyvende tæppe, prikker til sæbebobler og leger med faldskærm og hopper rundt i vores boldbad. Afslutningsvis synger vi øre, næse, sut – hver gang! 

Tilmeld jer her

Priser

Én forældre med ét barn: kr. 290 pr. måned.

Tider

Tirsdag kl. 16.30-17.15
mandag kl. 16.30-17.15 

Klik her for at se om der er flere ledige pladser:

 Tilmelding til Stimulastik® 1-2,5 år

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.