Ergoterapeut studerende

Du kan som ergoterapeut studerende søge din praktik plads hos Leg med Sanserne, på 6. semester – ledelse, organisation, dokumentation og kvalitetsudvikling.

Praktisk information!

Jeg foretrækker, at du sender mig en mail på hej@legmedsanserne.dk med en ansøgning om hvorfor du gerne vil være i praktik hos Leg med Sanserne, cv og gerne et billede af dig selv og andre relevante papirer. UCL oplyser, at i skal ringe rundt til jeres praktik steder, men da jeg de fleste dage har hold, har jeg ikke altid mulighed for at tage tlf.

Jeg forventer, at du har studeret legmedsanserne.dk og ved hvad vi arbejder med. Før du søger din praktikplads hos legmedsanserne.dk, må du gerne overveje følgende:

  • du kommer til at indgå som en del af Leg med Sanserne, og skal undervise på de forskellige hold, som vi tilbyder.
  • kan du se dig selv som underviser?
  • du er udadvendt, nysgerrig, initiativrig og har energisk udstråling
  • du vil lære nye børnesange og kan lide at synge højt.

Jeg inviterer dig gerne til en samtale, evt. til at kigge med på vores eftermiddagshold, sådan at du ved hvad du går ind til, inden vi laver kontrakt.

Praktikperioden

Vi modtager IKKE studerende før efterår 2025. 

Forår: uge 9-14.

Efterår: uge 38-43

Mødetid: efter aftale.

Påklædning: du vil få udlånt en Leg med Sanserne t-shirt, til brug, når du er i praktik, jeg forventer du har tøj på, som du kan bevæge dig i, vi er også aktive med børnene så vi er meget nede på gulvet.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning.

// Børneergoterapeut og indehaver, Mie Agnete Lange

Eksempler på hvad andre studerende har udarbejdet under praktikken

Pjece Sensory Profile