Introduktion til Stimulastik

For babyer 0-1 år

Introduktion til Stimulastik

Vil du gerne have sensorisk og motorisk inspiration til hvordan du kan stimulere og lege med sanserne sammen med dit barn?

Så tag din mødregruppe med til en enkelt time Stimulastik.

Vi skal danse til musikken, lege med faldskærm, slå kolbøtter, hænge på hovedet, puste sæbebobler. Vi skal lege med sanserne og få dejlige nærværsstunder.

Odense’s sjoveste introduktion til Stimulastik

På vores Stimulastik® har vi fokus på at stimulere de 3 primære sanser (balance,- føle- og muskelled sansen). Det gør vi igennem aktive og sjove sanselege. Vores rummelige og hyggelige lokale lægger op til leg med fuld fart på. Vi har masser af plads.

Vores børneergoterapeut glæder sig til at byde alle børn og voksne velkommen og give jer en sjov og anderledes oplevelse, hvor nærvær, samvær og fordybelse i sanserne er i højsædet.

Introduktion til Stimulastik® er sensorisk og motorisk leg af 45 min. varighed og er for babyer 0-1 år. Vi har hold i weekenderne, sådan, at du også kan tage far, mormor, søster, bror, farmor, farfar, morfar, onkel, tante eller hvem du nu har lyst til at have med.

Vi lover du får nogle rigtig sjove – og nærværende formiddage sammen med dit barn.

Introduktion til Stimulastik

Introduktion til Stimulastik er en hold ydelse. Det vil sige, du skal medbringe din mødregruppe og kan ikke bookes af enkeltpersoner. Beløbet er gældende for Max 6 personer. Er I flere, så send mig en mail på kontakt@legmedsanserne.dk – så finder vi en pris til jer her!

Priser

Pris for introduktion:

Prisen for 45 min. for 6 babyer med forældre: 960kr.

 

Når du tilmelder dig hold på legmedsanserne.dk, accepterer du samtidig betingelser!

Adresse

Vi har adresse hos OSF/OASK på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. Her er masser af gratis parkeringpladser, både foran og bagved bygningen. Find vej her. Vi har også masser af plads til vogne mm., som kan stå i læ under halvtag.

Kontakt

Kontakt os på ? kontakt@legmedsanserne.dk

Introduktion Stimulastik®

Når vi laver Stimulastik® hos Leg med Sanserne, så bruger vi teorien fra ergoterapi. Vi kalder det sanselege fordi, der hele tiden er fokus på at tilknytte et objekt. Objektet i Stimulastik® kan fx være en massagebold, et lagen, kuglebadet og meget andet. Derudover så sørger vi for at forældre og barn har det sjovt sammen og at I får en masse lærerige stunder sammen. Kontakten mellem forældre og barn er vigtig og I vil hele tiden kunne se, føle og mærke at der sker noget nyt med jeres barn. Vi glæder os til at lege med jer!