Stimulastik Hold

For børn 2,5 - 4 år

Sjovt og energifyldt hold for forældre og børn, 2,5-4 år. Hos os, er du som forældre, bedsteforældre, onkel, moster eller faster, aktiv sammen med barnet. Det giver en sjov, hyggelig og dejlig relation og kontakt med barnet. Vi tumler, leger, øver og brænder en masse krudt af. Børnene elsker det og du risikerer også at få lidt sved på panden! 😉

Alder: 2,5 – 4 år. ( Se vores andre hold til de yngre børn 12-30 mdr. )

 

Mange børn har krudt bagi og har brug for, at brænde det af

På dette hold, som er for mor/far og krudtugler, sørger vi for at brænde en masse energi af og samtidig støtter vi den motoriske udvikling. Med udgangspunkt i sanseintegration og ergoterapi, skal vi træne og stimulere sanserne. Sammen, skal vi bygge motorikbaner, lege med den store faldskærm, kravle i tunnel og meget mere. Det er rigtigt sjovt og udfordrende på en god måde for barnet.

Dette er et fast hold, hver onsdag som du og dit barn er tilmeldt ind til i framelder jer igen. Tilmelding sker før holdstart. Faste rammer og kontinuitet giver ro på, for barnet. Barnet kan bare nyde at komme og have det sjovt med de andre børn og alle de sjove redskaber.

Priser

kr. 290 pr. måned

Hold og tider

Onsdag kl. 16.00-16.55

Du kan starte NÅR SOM HELST på et hold, så længe der er plads. Du skal ikke vente til månedsskift eller ny holdstart. Holdene løber kontinuerligt, og I kan bare tilmelde jer og være med.

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Små hold med personlig kontakt og nærvær

Hos Leg med Sanserne, kører vi kun med små personlige hold med max 10 deltagere. Her har vi tid til dig og dit barn, hver gang. Vores veluddannede ergoterapeuter, står klar til at tage imod jer, og sikrer at i får sjov, leg og kvalitet i undervisningen.

Kom og få stimuleret dit barns motoriske udvikling, i hyggelige og rummelige omgivelser.

Vi glæder os til at se dig og dit barn på holdet!

Det får dit barn ud af, at være med:

  • Det gående barn styrker bl.a. sin balance, så barnet kan lære at løbe og hoppe.
  • Leg og aktivitet fremmer kropsbevidstheden og giver en grundlæggende god selvfølelse.
  • Barnets koncentration bliver styrket og fremmer evnen til indlæring.
  • Glæde, nærvær og samvær som opstår mellem forældre og barn.

Sansemotoriske lege kan bl.a. være med til, at hjælpe barnet med, at få en bedre koncentrationsevne. Børns koncentrationsevne kan have stor indflydelse på indlæring, trivsel og videre færden i livet. Koncentration tager tid at opbygge, men kan hjælpes på vej af sansemotoriske lege.

- Fast forløb, én gang om ugen
- 45 min. pr. gang
- Du tilmelder dig online, før holdstart
- Kun 8-10 pladser pr. hold
- Kom 10 min. før holdstart