Stramt tungebånd

Undersøgelse af mundmotorikken hos Leg med Sanserne

Jeg har basiskursus i Orofasciale Dysfunktioner og stramt tungebånd som udbydes af Mie Søndergaard fra Funktionel Terapi og Hanne Bundgaard fra Ergo for dig – begge er uddannet Myomentors ved Breathe Institute.

Jeg laver en grundig mundmotorisk og funktionel undersøgelse – både på børn og voksne. Jeg diagnosticerer ud fra 3 konkrete ting:

  1. Anatomisk stramhed eller restriktion. Hvordan føles vævet, hvordan er bevægeligheden og hvordan ser det ud?
  2. Er der funktionsnedsættelse? Her vurderer jeg tungens mobilitet, styrke og udholdenhed.
  3. Symptomer og udfordringer

Ud fra dette vurderer jeg, om det vil give mening at få klippet et bånd. Tungen skal have fuld bevægelighed forrest, i midten og i den bagerste del, for at kunne bevæge sig uden at man kompensere i muskler og kæbeled.

Derudover tager vi en snak om, hvor I er henne. Jeg guider jer og instruerer jer i øvelser både til mund og krop. Alt dette, for at få ro på nervesystemet. Jeg har en holistisk tilgang, hvorfor du i min konsultationer vil blive vejledet i, at søge kropsbehandling af både dig selv og/eller dit barn. Jeg samarbejder med dygtige Kiropraktor Sanne Løbner fra Paarup Sundhedshus og Kranio Sakral Terapeut Shila Nielsen fra Kranioklinikken.

Mistænker du eller  dit barn har stramt tungebånd?

Du kan booke en afklarende samtale med mig, kontakte mig herunder eller booke en tid.

Kontaktinformation

Da jeg ikke altid har mulighed for at være ved tlf. er det lettest, hvis du kontakter mig via sikker mail eller sender en sms. Hvis du ringer, så indtal gerne en besked om, hvad det drejer sig om. Så ringer jeg retur, ved lejlighed.

📞 21294874

Du kan også bestille en afklarende samtale her>>

Eller sende en sikker mail ved at trykke på nedenstående knap ⤵️