Babymassage i Odense (Workshop)

For baby 0-6 mdr

Lær at give babymassage og skab ro, nærvær og en god kontakt mellem dig og dit minimenneske.

Babymassage er en dejlig form for kærlig berøring og kropskontakt, hvor du som forældre får en helt fantastisk oplevelse af nærhed med din baby. Babymassage en god måde at lære sit barn at kende på og vi garanterer dig nogle skønne stunder sammen med dit barn.

Kom og vær med!

Kursusstart og tider

Find jeres babymassage kursusforløb herunder

Forløb i DECEMBER 2022:

Onsdag d. 14/12 kl. 12:30 – 13:15

Forløbet er inkl. gratis massagebold (Værdi 50 kr)

Pris

kr. 150,-  inkl. en gratis massagebold (værdi kr. 50,-)

Hvorfor er babymassage godt?

Babymassage stimulerer barnets sanser og støtter samtidig barnets motoriske- og hjernemæssige udvikling. Babymassage er med til at skabe tryghed, ro og nærvær mellem jer og du er med til at øge barnets kropsbevidsthed da det bl.a. sætter gang i blodcirkulationen. Derudover kan mavekneb som kolik og andre fordøjelsesproblemer kan mindskes ved babymassage.

Gør noget ekstra for dit barn – tilmeld jer babymassage. Dette hold er som udgangspunkt for babyer mellem 0-5 mdr. ved start.

Hvis du har været ude for ét af følgende tilsagn, så kan babymassage, være en god start for dig og din baby:
✔️ Mit barn er for tidlig født.
✔️ Jeg fødte ved kejsersnit.
✔️ Vi havde en svært start.
✔️ Der var komplikationer ved min fødsel.
✔️ Vi havde en svært start.
✔️Det kan også være du har født uden komplikationer eller andet, men bare har lyst til at lære, at give din baby blid og kærlig massage.

Med babymassage, kan du være med til at styrke og modne babys krop og hjerne. Igennem babymassage kan du skabe ro i hele din babys system og der vil naturligt opstå en kærlig kontakt mellem jer.
Du bliver guidet igennem babymassage, hvordan du kan bruge det derhjemme og vi taler om hvordan du styrker din babys følesans og dermed den motoriske udvikling.

På denne workshop får du:
? en god introduktion og vi taler om det taktile system samt forudsætninger for at give babymassage.
? gennemgang af brug af massagebolde, tørklæder og fjer.
? værktøjer til at hjælpe din baby mod mavekneb samt ømme gummer.
? en helkropsmassage.

Vi har Odenses bedste børneergoterapeut til at undervise dig i babymassage!

Børneergoterapeut Sofie, guider jer igennem en rolig, afslappende og dejlig babymassage. Det er ren velvære for dig og dit minimenneske og hvem vil ikke give det bedste til sin lille? Du lærer de rigtige teknikker, så du kan blive fortrolig med kærlige og blide strøg, som du kan bruge i jeres hverdag. Kursusforløbet er ideelt som introduktion til vores Stimulastik® hold, hvor du bl.a. lærer om den taktile sans – sansen for berøring. Vi har afsat 45 min. til workshoppen, det er en passende tid, for den lille, når verden er så stor 🙂

Holdene er små og med 6 pladser. Det mener vi er den bedste forudsætning for ro og nærvær. Tilmeld dig nu, og sikre dig en plads på vores babymassage kursus. 

Praktisk info

  • Du skal selv medbringe et lagen til yogamåtten og et håndklæde og din egen massageolie til din baby
  • Vi har gode parkeringsforhold foran og bag bygningen og barnevogne kan stå under halvtag.
  • Kom gerne 10 min. før holdstart
  • Mulighed for at amme/give mad.

Vores lokaler ligger på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. (Find vej her).

 

Tilmelding til babymassage kursus

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Lær mere om Babymassage

Når du giver babymassage, så stimulerer og styrker du den taktile sans (følesansen). Ved babymassage afgrænser du barnets krop, så det får en fornemmelse af, ‘her går jeg til’ og vil fremme en god kropsbevidsthed da koordinationen af led og muskler styrkes.
Under massagen frigives endorfiner og hormonet oxotocin – i daglig tale kalder vi oxotocin for ‘lykkehormonet’. Det er med til at gøre din baby glad. Massagen reducerer også produktionen af cortisol, som er hormonet der frigives i stressede situationer – vi kalder det i daglig tale ’stresshormonet’.