Babymassage i Odense

[Alt det andet du kan finde hos os: Stimulastik® hold 1-12 mdr., Stimulastik® 1-2,5 år, Stimulastik® 2,5-4 årDrop-in-babygymnastik 3-12 mdr.]

Lær at give babymassage og skab ro, nærvær og en god kontakt mellem dig og dit minimenneske.

Babymassage er en dejlig form for kærlig berøring og kropskontakt, hvor du som forældre får en helt fantastisk oplevelse af nærhed med din baby. Babymassage en god måde at lære sit barn at kende på og vi garanterer dig nogle skønne stunder sammen med dit barn. Babymassage stimulerer barnets sanser og støtter samtidig barnets motoriske- og hjernemæssige udvikling. Babymassage er med til at skabe tryghed, ro og nærvær mellem jer og du er med til at øge barnets kropsbevidsthed da det bl.a. sætter gang i blodcirkulationen. Derudover kan mavekneb som kolik og andre fordøjelsesproblemer kan mindskes ved babymassage.

Vi har Odenses bedste børneergoterapeut til at undervise dig i babymassage!

Børneergoterapeut Mie Kronbær, guider jer igennem en rolig, afslappende og dejlig babymassage. Det er ren velvære for dig og dit minimenneske og hvem vil ikke give det bedste til sin lille? Du lærer de rigtige teknikker, så du kan blive fortrolig med kærlige og blide strøg, som du kan bruge i jeres hverdag. Forløbet er ideelt som introduktion til vores Stimulastik® hold, hvor du bl.a. lærer om den taktile sans – sansen for berøring. Holdet forløber sig over 4 gange, hvor vi har afsat 45 min. hver gang, det mener vi er en passende tid, for den lille, hvis verden er stor.

Holdene er små og med 6 begrænsede pladser. Det mener vi er den bedste forudsætning for ro og nærvær. Tilmeld dig nu, og sikre dig en plads på vores babymassage hold. 

Vores skønne lokaler ligger på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. (Find vej her).

Tilmeld dig her for at få en plads

Dato og tid

Kommer snart!

Priser

125 kr. for 45 min. babymassage

Praktisk info

  • Du skal selv medbringe et håndklæde til din baby. Vi tilbyder babyolie uden duft, du er også velkommen til at medbringe egen olie.
  • Vi har gode parkeringsforhold foran og bag bygningen og barnevogne kan stå under halvtag.
  • Kom gerne 10 min. før holdstart
  • Mulighed for at amme/give mad.

Tilmelding til babymassage

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Vil du gerne lære at give babymassage? Så tilmeld dig babymassage her. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Babymassage

Når du giver babymassage, så stimulerer og styrker du den taktile sans (følesansen). Ved babymassage afgrænser du barnets krop, så det får en fornemmelse af, ‘her går jeg til’ og vil fremme en god kropsbevidsthed da koordinationen af led og muskler styrkes.
Under massagen frigives endorfiner og hormonet oxotocin – i daglig tale kalder vi oxotocin for ‘lykkehormonet’. Det er med til at gøre din baby glad. Massagen reducerer også produktionen af cortisol, som er hormonet der frigives i stressede situationer – vi kalder det i daglig tale ’stresshormonet’.

Tilmelding til Babymassage