Babymassage i Odense (Kursus)

For baby 0-6 mdr

Lær at give babymassage og skab ro, nærvær og en god kontakt mellem dig og dit minimenneske.

Babymassage er en dejlig form for kærlig berøring og kropskontakt, hvor du som forældre får en helt fantastisk oplevelse af nærhed med din baby. Babymassage en god måde at lære sit barn at kende på og vi garanterer dig nogle skønne stunder sammen med dit barn.

Kom og vær med!

Kursusstart og tider

Find jeres babymassage kursusforløb herunder

Forløb i januar 2020:
onsdag d. 8/1, 15/1, 22/1, 29/1 2019

Onsdage kl. 10:30 – 11:15

Forløbet er inkl. gratis massagebold (Værdi 50 kr)

Pris

Forløb over 4 gange inkl. en gratis massagebold (værdi kr. 50,-) kr. 520,-

Hvorfor er babymassage godt?

Babymassage stimulerer barnets sanser og støtter samtidig barnets motoriske- og hjernemæssige udvikling. Babymassage er med til at skabe tryghed, ro og nærvær mellem jer og du er med til at øge barnets kropsbevidsthed da det bl.a. sætter gang i blodcirkulationen. Derudover kan mavekneb som kolik og andre fordøjelsesproblemer kan mindskes ved babymassage.

 

Vi har Odenses bedste børneergoterapeut til at undervise dig i babymassage!

Børneergoterapeut Mie Kronbær, guider jer igennem en rolig, afslappende og dejlig babymassage. Det er ren velvære for dig og dit minimenneske og hvem vil ikke give det bedste til sin lille? Du lærer de rigtige teknikker, så du kan blive fortrolig med kærlige og blide strøg, som du kan bruge i jeres hverdag. Kursusforløbet er ideelt som introduktion til vores Stimulastik® hold, hvor du bl.a. lærer om den taktile sans – sansen for berøring. Kurser strækker sig over 4 mødegange, hvor vi har afsat 45 min. hver gang, det er en passende tid, for den lille, når verden er så stor 🙂

Holdene er små og med 6 pladser. Det mener vi er den bedste forudsætning for ro og nærvær. Tilmeld dig nu, og sikre dig en plads på vores babymassage kursus. 

Praktisk info

  • Du skal selv medbringe et håndklæde til din baby. Vi tilbyder babyolie uden duft, du er også velkommen til at medbringe egen olie.
  • Vi har gode parkeringsforhold foran og bag bygningen og barnevogne kan stå under halvtag.
  • Kom gerne 10 min. før holdstart
  • Mulighed for at amme/give mad.

Vores lokaler ligger på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. (Find vej her).

 

Tilmelding til babymassage kursus

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Vil du gerne lære at give babymassage? Så tilmeld dig babymassage her. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Lær mere om Babymassage

Når du giver babymassage, så stimulerer og styrker du den taktile sans (følesansen). Ved babymassage afgrænser du barnets krop, så det får en fornemmelse af, ‘her går jeg til’ og vil fremme en god kropsbevidsthed da koordinationen af led og muskler styrkes.
Under massagen frigives endorfiner og hormonet oxotocin – i daglig tale kalder vi oxotocin for ‘lykkehormonet’. Det er med til at gøre din baby glad. Massagen reducerer også produktionen af cortisol, som er hormonet der frigives i stressede situationer – vi kalder det i daglig tale ’stresshormonet’.