Om Leg med Sanserne

Du kender sikkert den der historie med mit-eget-barn-var-motorisk-udfordret-så-derfor-startede-jeg-min-virksomhed?

Jeg må skuffe dig, for sådan en historie, har Leg med Sanserne altså ikke. Primært fordi, Alfred (min søn) ikke var født, da jeg startede Leg med Sanserne. Men forestil dig at en tidlig start med sanse- og motoriktræning gør dit barn fysisk bevidst, social og følelsesmæssig sikker og klar til livet. Det giver ret god mening, synes jeg. Når det lille barn som fødes til termin, er dets 3 primære sanser (det vestibulære system, det proprioceptive system og det taktile system) klar til at modtage de indput som vi giver dem.

Da jeg studerede til ergoterapeut, var det utroligt svært at komme ind på børneområdet, og der var rift om praktikpladserne. Mit hjerte lå egentlig i psykiatrien – troede jeg! Jeg fik sågar et vikariat på et psykiatrisk bosted, efter endt uddannelse. Det var også her, jeg fandt ud af, at arbejdet i psykiatrien, ikke var mit hjerte helt så nært som jeg troede. Da vikariatet var slut, og jeg ikke stod med et job ved hånden, skulle jeg finde ud af, hvad jeg så virkelig gerne ville.

Det var her Legmedsanserne.dk, blev født. Jeg blev certificeret Stimulastik– og sanseinstruktør og et lille frø var sået. Det lille frø voksede i takt med min drøm om at skabe et sted hvor fokus er sanseintegration, bevægelse, leg og kroppens udvikling og hvor forældre og børn kan komme og være sammen, på en sjov, lærerig og aktiv måde. Den 20. maj 2014, åbnede jeg op for mit første Stimulastik® hold og siden hen, er det vokset sig til mange flere. Flere end jeg nogensinde, turde drømme om <3

I min optik, så er du faktisk ret heldig, hvis du bor i Odense. Der er et bredt udvalg af aktiviteter, som du kan gå til, sammen med dit minimenneske. Det havde jeg undersøgt, da Leg med Sanserne blev født. Faktisk var det lidt underligt, at skulle ind i børne-verdenen, når jeg nu var barnløs og ikke lige havde planer om, at skulle have et, udover at opbygge hjertebarnet her.

Så hvad skulle jeg gøre? Jeg kunne jo ikke gøre, det som alle andre tilbød. Jeg var nødt til at finde på noget, som var anderledes, og et bedre tilbud.

Det var så her, mit koncept med Drop-in-babygymnastik opstod. Og senere kom babymassageStimulastik® hold 2-12 mdr.Stimulastik® 1-2,5 år og Stimulastik® 2,5-4 år på banen.

De er mine hjertebørn <3

…. og det har været vellidt lige fra første spadestik. Tanken om, at du som mor, ikke skal føle dig presset til, at komme ud af døren, til et bestemt tidspunkt, på en bestemt dag, én gang om ugen – det huede mig. Og det er der MANGE andre barslende kvinder som har nydt godt af.

I 2016, fødte jeg selv en fantastisk dreng. Nu har jeg selv været på barsel med min lille Alfred og jeg har prøvet mit eget koncept af, altså drop-in-babygymnastik – OG DET FUNGERER! Hvis jeg ikke lige når den første time, så ved jeg, at jeg kan nå den næste time ELLER, komme én af de andre dage. Det er genialt <3

I dag tilbyder jeg både faste hold og drop-in timer, så der er et tilbud der passer dig. Nogen kan godt lide fleksibiliteten og andre kan godt lide et fast tidspunkt, de skal forholde sig til. Det favner vi hos Leg med Sanserne. Vi glæder os til at tage imod dig og dit barn.

P.s. Er du på bar bund, når det kommer til at tumle med dit barn, så lad mig hjælpe dig og give dig inspiration. Følg gerne med på min blog eller sign dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil have flere hverdagshistorier og nyttige tips. 

 

 

mie-frit

Mie Kronbær - www.legmedsanserne.dk

stimulastik - www.legmedsanserne.dk

Kvalitetssikrede og trygge hold

Jeg er medlem af Stimulastikforeningen, Ergoterapeutforeningen (ETF) og klubben for privatpraktisernde ergoterapeuter. På den måde kan jeg holde mig ajour med hvad der foregår inden for det ergoterapeutiske felt, hvilket hjælper mig til at yde den bedste undervisning. I mit arbejde holder jeg mig til Ergoterapeutforeningens (ETF) fagligt etiske retningslinjer. Dette inkluderer blandt andet tavshedspligt, hvilket betyder at ingen oplysninger videregives uden Jeres accept.

Det siger de andre

Tak for en masse gode timer. Frederik, Julie og jeg har været virkelig glade for at komme til drop-in nærmest hver gang. Det er dejligt med den positivitet og glæde I udstråler når I guider os igennem en time. Det er dejligt at mærke det overskud I har til både børn og forældre. Vi vil ihvertfald komme igen.

Kristian Skagen
Facebook

Vi har haft/har så meget glæde af at komme og lege med især som førstegangs mor og en lille bandit der er meget klar på Alle de gode lege både hos jer og hjemme . Der er så god stemning og virkelig professionel læring med barnets udvikling både fysisk og psykisk . Dette skal dit barn og dig ikke snydes for i din barsel!

Ane Lybæk Nielsen
Facebook

Nu har min datter og jeg deltager i flere kurser hos Leg med sanserne, og vi vil meget gerne anbefale det til alle. Jeg tilmeldte os for at få mere selvtillid omkring håndteringen af mit barn, hvilket jeg i den grad har opnået. Vi vedbliver at komme til gymnastik fordi det er aktiverende, motiverende og stimulerende for lillepigen som hver gang udfordres med leg og dans. Omgivelserne er utrolig spændende for børn og Mie og Ida er både imødekommende, tålmodige og nemme at forstå. 5 store stjerner fra min datter og mig.

Pia Christensen
Facebook