Wellness og kærlighedsbrusebad for dig og dine børn

Velvære for de mindste

Det er veldokumenteret, at man i århundrede har brugt massage til berøring og kendt til fordele ved denne berøringsform. Budskabet er klart: Massage gør os godt og baner vejen frem til et sundere, lykkeligere og roligere liv. Babyer og småbørn har både fysisk og psykisk glæde af massage, og man kan fortsætte med massage under deres opvækst som et middel til at berolige dem, lindre smerter og øge deres velbefindende.

Taktil- og proprioceptiv sansning (følesansen og muskler og led) er en primær kilde til velvære og tryghed. Et barn har brug for kropskontakt med sine omsorgsgivere sådan at hjernen kan tolke sanseoplevelserne på en hensigtsmæssig måde, for at barnet skal kunne skabe sin første følelsesmæssige tilknytning.

Huden er selvets grænse, og derfor er taktile- og proproceptive indtryk (knus og kram) en primær tryghedskilde for børn. Vi skaber kærlige børn, som også kan forstå og give kærlighed over for andre, hvis vi giver dem velvære og tryghed i form af kropskontakt. Ved at give en kærlig massage, kan du fra den spæde start, give dine børn denne tryghed og kærlige kropskontakt i form af et wellness og kærlighedsbrusebad.

Tilbud til Private Pasningsordninger

Få en formiddag fyldt med velvære, massage og nærhed – det er kodeordene for denne dag. Vi vil give Jer et indblik i, hvordan I kan skabe en rolig atmosfære ved hjælp af massage og massagelege, hvor vi har fokus på den taktile og den proprioceptive sans.

Fordele ved massage:

  • Taktil stimulering hjælper hjernen med at sortere sanseinput, og øger kropsfornemmelsen, og skaber derved gode forudsætninger for den motoriske udvikling
  • Massage øger produktionen af oxytoxin- og dopaminiveauet, hvilket er essentielt for søvn, velvære og hormonel udvikling
  • Massage kan hjælpe på tarmfunktionen
  • Indlæring, motorik og kognition udspringer fra et velintegreret taktilsystem
  • Stimulerer centralnervesystemet, som er vigtig for både den neurologiske og motoriske udvikling
  • Virker beroligende, skaber en følelse af sikkerhed og tillid

Praktiske oplysninger

Det får Du ud af kurset

✔️ En formiddag med fokus på den taktile- og proprioceptive sans
✔️ Du vil lære forskellige teknikker, så Du kan blive fortrolige med kærlige og blide strøg, som kan bruges i hverdagen
✔️Du får sanseøvelser som virker dæmpende og beroligende
✔️Du får inspiration til hvordan du kan bruge forskellige redskaber og skabe en rolig atmosfære sammen med dine børn
✔️2,5 times undervisning med fokus på leg, sanserne, motorik og barnets udvikling

Da formiddagen vil være en blanding af teori og praksis, må i gerne medbringe en dukke at øve Jer på. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tage udgangspunkt i Jeres børn.

Dato og tid

Kontakt os for at skræddersy et forløb for jer

Sted:
Leg med Sanserne
Rugårdsvej 15 A
5000 Odense C

Vi anbefaler, at man har tøj på som er bekvemt at bevæge sig i.

Priser
Kr. 2500,- For max 6 private pasningsordninger

Kurset er EKSL. forplejning.

BEMÆRK: Begrænsede pladser, da fokus og nærvær er i højsædet.

Tilmelding

Skriv en email med navn(e) og deltagerantal, samt faktureringsoplysninger (Navn og adresse på daginstitution) til kontakt@legmedsanserne.dk

Betaling foregår som:
Bankoverførsel Reg: 3409 Konto: 11657214
eller MobilePay til 52541

Betaling og tilmelding skal være modtaget før kursusstart.

Faktura eftersendes pr. email

Hvorfor dette kursus?

Barnets motoriske udvikling er nøje sammenhængende med dets intellektuelle og fysiske udvikling. Mange studier har vist at udviklingen af hjernen, sanseopfattelsen og motorikken går hånd i hånd. Trods denne viden har over 10% af de danske børn, der starter i skolen, motoriske udfordringer i en grad, at det påvirker deres trivsel, læring og sociale relationer.

Daginstitutionerne er det perfekte sted at støtte disse børn ved at vælge de rigtige aktiviteter og implementere legende rutiner, der styrker  motorik og sanseintegration.

Børn med problemer med sanseintegration og motorik får lavere selvværd og lyst til at trække sig fra de situationer, hvor de føler sig usikre. Det er her, vi kan bidrage med at sætte fokus på sanser og motorik.