Kursus i Primitive Reflekser

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Kurset sætter dig i stand til at undersøge og behandle primitive reflekser fra 4 år og op. Kurset er bygget op med en weekend med grundig gennemgang af de primitive reflekser, samt en enkelt dag efter 1 mdr. hvor vi opfrisker og vender konkrete cases.

På vores kursus tager vi udgangspunkt i Sally Goddard Blythe’s arbejde og Institute for Neuro-Fysiologisk Psykologi (INPP).

Hun har arbejdet og forsket inden for neurologisk udvikling siden 1987 – Hun er forfatter til flere bøger om børns udvikling og neuromotorisk umodenhed.

Hendes forskning har fokus på, at identificere de børn, som pga umodne neuromotoriske færdigheder, har udfordringer, samt hvordan disse kan forbedres gennem et bevægelsesprogram.

Vi vil gerne sprede budskabet om de primitive reflekser og give et andet synspunkt på hvordan vi kan undersøge og arbejde med, et umodent nervesystem

Vi synes, det er et fantastisk undersøgelseredskab, til at identificere, hvor i det centrale nervesystem der kan være en umodenhed.

Struktur

Kurset består af 2 hele dage, som består af:

  • Undervisning
  • Teori
  • Praksis

Kursusmateriale

Der udsendes kursusmateriale på PDF inden kursus

Forplejning

Morgenmad, Formiddag snack, Frokost, Eftermiddagskaffe m. kage

Undervisere

Christina Haugaard Rømer – Børneergoterapeut, Sanseuniverset

Christina har været selvstændig med Sanseuniverset siden 2015- Christina har specialiseret sig i børn med sanseintegrationsproblemer og primitive reflekser og tilbyder individuelle forløb. Christina har i flere år undervist i stimulastik og specialiseret sig inden for barnets udvikling – Hun ydermere tilknyttet en skole og børnehus som konsulent.

Mie Agnete Lange – Børneergoterapeut – Leg med sanserne

Mie har været selvstændig med Leg med sanserne siden 2014, hvor hun har specialiseret i babyer og småbørn og deres naturlige og grovmotoriske udvikling samt undervist i stimulastik – Hun har individuelle forløb med sanseintegration og primitive reflekser for børn og voksne. Mie er i gang med at specialisere sig i mundmotorikken og stramt tungebånd og funktionel træning heraf.

Mie C Søndergaard – Børneergoterapeut og OMFT-terapeut, Funktionel Terapi

Mie har været selvstændig med Funktionel Terapi siden 2016 – Hun har de første år undervist i stimulastik og specialiseret sig inden for børns naturlige og grovmotoriske udvikling. De seneste par år, har Mie specialiseret sig inden for det mundmotoriske og stramt tungebånd, samt Primitive reflekser.

Tilmelding og Afmelding

Tilmelding er bindende – Begrænset pladser

Kurset afholdes

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48

5000 Odense C

Du vil få sendt program og deltagerliste – op til kursusstart.

Har du spørgsmål kan du skrive til – PrimitiveReflekser@gmail.com

Skal du med på vores kursus i 2021?

Datoer og tid:

Onsdag d. 1/6-22

Torsdag d. 2/6-22

Pris:

5500,- (eks. moms) – 6875,- (inkl. moms)

Tilmeld dig her

Er du fysioterapeut eller ergoterapeut, så kom på kursus i Primitive Reflekser

Vi gør opmærksom på, at kurset kun henvender sig til disse faggrupper i denne omgang.

Klik på billedet og hent PDF’en og læs mere: