Hjælp dit barn til bedre søvn

Er du klar til at hjælpe dit barn i balance?

Er du klar til at hjælpe dit barn til bedre søvn?

Søvnworkshoppen er for dig der gerne vil optimere dit barns søvn. Det er til dig der gerne vil skabe bæredygtige søvnvaner i jeres familie igennem naturlige metoder.

Det er til dig, der er klar til at arbejde med at få mere balance ind i dit eller dit barns nervesystem, sådan at søvnen optimeres. Det er til dig der gerne vil hjælpe dit barn igennem naturlig sundhed.

Min garanti er redskaber til at optimere barnets søvn

En balancerede søvn er fundamentet for hjernens udvikling sådan at barnet har overskud til at vokse og udvikle sig. Et velfungerende nervesystem er fundamentet for kropsbevidsthed, koordination, indlæring, lyst til leg og udvikling, sociale færdigheder, koncentrationsevne og ikke mindst selvtillid og selvværd. Jeg kombinerer flere metoder i min workshop, det gør min tilgang holistisk. På den måde, kommer vi hele vejen rundt om det hele menneske.

Workshoppen tager udgangspunkt i al den viden jeg har om sanseintegration, bevægelse, sund kost, vitaminer, tarmens mikrobiota, nervesystemet, tryghed, samregulering og hvordan alt det kan have betydning for, at dit barn får en bedre søvn.

Med denne søvnworkshop får du redskaber og teknikker, til at optimere dit barns søvn. Til workshoppen får du udleveret redskaber, som du kan tage frem til senere brug. Vi skal lave nogle praktiske øvelser på hinanden, så tag din mand, søster, mor, far, veninde eller mødregruppe i hånden, og få de bedste tips til en bedre søvn hos dit barn.

redskaber til at optimere dit barns søvn

På søvnworkshoppen kommer vi ind på:

  • at tjekke ind hos os selv, hvordan har mit eget nervesystem det?
  • hvordan bevægelse og sanseintegration har betydning for søvnen
  • Tryghed og samreguleringstrategier
  • hvordan du kan styrke søvnen igennem kost, vitaminer, probiotika

Så kom til en inspirerende workshop hos børneergoterapeut Mie Agnete Lange i lokalerne ved Leg med Sanserne i Odense.

De nyeste undersøgelser fra Statens Institut for Folkesundhed, viser at 32,1% af danske børn, der starter i skole, har motoriske vanskeligheder. Motoriske vanskeligheder kan stamme fra et stresset nervesystem fx grundet af lav søvnkvalitet. Disse ting hænger sammen og derfor er jeg blevet opfodret til at udarbejde denne workshop, som kan hjælpe dig og dit minimenneske til at få en bedre sanseintegration og dermed højne søvnkvaliteten.

Lidt praktisk info

Adresse: Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C.
Parkering er gratis og du kan holde både foran og bagved bygningen.

Dato: søndag d. 23 /6-24kl. 12.00-15.00.

Pris: kr. 555,- Prisen dækker 3 timers workshop, materialer, kaffe, the, snacks og frugt.
Tilmelding senest onsdag den 19. juni 2024. Din plads er først sikret efter tilmelding. Du vil modtage en kvittering på din mail.

Har du spørgsmål vedr. workshoppen eller tilmelding så send en mail til Mie på kontakt@legmedsanserne.dk

Jeg glæder mig til at dele en masse berigende erfaringer og viden ud, som I kan få glæde af, i jeres hverdag.

mine allerbedste tricks til at optimere søvnen

Mit navn er Mie Agnete Lange og jeg er uddannet ergoterapeut. Jeg har mere end 10 års erfaringer med babyer- og småbørn og taget en efteruddannelse i sanseintegrationsbehandling, børnesundhedsvejleder, OMFT og meget mere, da jeg ønsker at skabe et bæredygtigt nervesystem hos børn i ubalance. Til hverdag bruger jeg min ergoterapeutiske faglige viden når jeg har familier i konsultation. Jeg inddrager mine egne erfaringer, metoder og strategier til sansning i hverdagsarbejdet.