Stimulastik® juli/august babyer

Stimulastik® for babyer født i juli/august 2018

På vores Stimulastik® hold har vi fokus på at sanse med hele kroppen, så de tre primære sanser (bevægelses- og balance sansen, følesansen og muskel-led sansen) styrkes. Det giver barnet en god og grundlæggende grovmotorik, som al udvikling bygges videre på. Igennem forskellige sanselege og øvelser, som du bliver instrueret grundigt i, får du inspiration til en masse tumlen, som du kan lave sammen med dit minimenneske, i jeres hverdag.

Vi leger nye lege og bruger også nogle af de gamle som er velkendte, fordi det giver tryghed hos dit minimenneske. Holdet er for dig, som ønsker at gå fast med de samme andre forældre og babyer. Der er afsat 45 min. hver gang så vi har god tid til at lege sjove, udviklende lege sammen. Og så er det bare sjovere, når man kan lege med andre babyer.

Her får du mere end bare leg og bevægelse!

Stimulastik® hold:

🌟 Du får tips og vejleding i, hvordan du kan skabe sunde gode vaner for din nyfødte.
🌟 Du får de nødvendige redskaber, til at styrke din babys motoriske udvikling.
🌟 Din baby bliver fysisk bevidst, social og følelsesmæssig sikker og klar til livet og du bliver selv fysisk bevidst omkring din egen krop og tumlen med din baby.
🌟 Du og baby vil opleve glæden ved at tumle sammen med hinanden og andre forældre og børn.
🌟Du kan bruge alle legene, hjemme i egen stue, for at styrke din baby endnu bedre.
🌟Du lærer om sanserne, og hvordan vi kan påvirke dem på en hensigtsmæssig og udviklende måde.

Vil du være med? Holdet er begrænset med pladser, så tag din mødregruppe i hånden, og tilmeld jer allerede i dag for at sikre jer en plads sammen.

Tilmelding til Stimulastik® for babyer født i juli eller august>>

Stimulastik® er opbygget sådan, at undervisningen følger dit barns udvikling. Det betyder at timerne er tilrettelagt, så vi leger lege som ligger inden for babys nærmeste udviklingszone. Man kan derfor ikke forvente, at vi fx laver kolbøtter med babyer på 4 måneder, men først kommer et par måneder senere. Hvis du ønsker at gå fx 8 gange, giver det mere mening at vælge vores drop-in-babygymnastik, da det ikke som sådan følger nogen bestemt aldersgruppe men varieres fra 3-12 mdr.

Skriv en kommentar

Hold information

 Antal uger om året:52
 Start dato:01/10/2018
 Dag på ugen
tirs
 10:30 - 11:15
Tilmeld dig holdet

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få 3 GRATIS videoer med øvelser
– lige til at se med det samme!

Værdi 99 kr
Abbonér på vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, information om spændende nyheder, tips, tricks og anden relevant produkt information. Dette, helt gratis og uforpligtende.