Kom til babygymnastik i Odense

Aldersgruppe: 3-12 mdr.

[Se vores andre hold for babymassageStimulastik® hold 1-12 mdr., Stimulastik® 1-2,5 år, Stimulastik® 2,5-4 år]

Kom ned til byens hyggeligste og sjoveste babygymnastik. Her får du god motoriktræning af dit barn og får også selv lidt god motion. Vi leger sanselege som helt sikkert udfordrer både dig og dit barn. Vi har drop-in hold, så du kan komme, når det passer dig og dit barn.

Drop-in-babygymnastik er et koncept, hvor man kan droppe ind på holdundervisning i babygymnastik. Konceptet er lavet til dig, som gerne vil komme og gå, som det passer dig og dit barn. Drop-in-babygymnastik er stedet  for aktive børn og forældre, hvor der ikke er faste hold man skal deltage på.

Kom ned og besøg os! 🙂

Vi tilbyder babygymnastik i et stort og rummeligt lokale, hvor der er plads til leg, bevægeglæde og tumleøvelser. Det handler om at lege med sanserne hos det lille barn, for at stimulere og støtte den motoriske udvikling.

Timerne er designet til at arbejde med barnets nærmeste udviklingszone. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i børnenes nuværende udviklingstrin, så børn mellem 3-12 måneder kan være med. Hvis du har nogle særlige forhold, som vi skal tage højde for, vil vi naturligvis gerne vide det.

Styrk motorikken!

Hos Leg med Sanserne, har vi fokus på at skabe en god, nær og dyb kontakt mellem forældre og barn. Vi har fokus på stimuli af de basale sanser. Øvelserne vil bl.a. styrke dit barns muskler i ryg, nakke, skuldre, arme og ben. Det gør vi igennem forskellige sansemotoriske lege, øvelser og sange. Du får masser af idéer med hjem til hyggelige, gode, sjove og udviklende aktiviteter med dit barn.

Drop-in-babygymnastik er en god inspirationskilde til dig som gerne vil have sjove og lærerige timer sammen med dit barn.

Vores lokaler ligger på Rugårdsvej 15 A, 5000 Odense C. (Find vej her). Vi har masser af gratis parkeringspladser og god plads til barnevogne.

Tilmeld dig babygymnastik her

Når du tilmelder dig et hold hos Legmedsanserne.dk – accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Børneergoterapeuter hos Leg med Sanserne

Vi lover, du får nogle rigtig gode og lærerige stunder sammen med dit barn. Børneergoterapeuter Mie Kronbær og Ida Hansen, glæder sig til at byde forældre og børn velkommen til Babygymnastik.

Drop-in-tider

Kom når det passer dig og dit barn. Når I er tilmeldt, kan I komme når I vil på vores hold:
Tirsdag: kl. 11.30-12.15 og 12.30-13.15
Tor
sdag: kl. 10.45-11.30
 og 11.45-12.30

 Se vores kalender

Priser

Et barn: kr. 290 pr. måned. for drop-in-holdet i Babygymnastik.
Det giver ret til at komme når I har lyst og hvornår I har lyst, på vores babygymnastik hold.
Tilmelding sker KUN ONLINE via hjemmesiden – husk at læse vores betingelser.

Øvrige priser

Prøvetur: kr. 110 pr. gang (max to gange).
Drop-in efter prøvetur: kr. 150 pr. gang.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information: kontakt@legmedsanserne.dk

Praktisk info

  • Husk! at læse vores betingelser, før første fremmøde, så er du godt klædt på.
  • Gå ubegrænset på vores drop-in tider.
  • Tilmelding sker online – gerne før holdstart!
  • Din tilmelding løber pr. måned, fra den dag du tilmelder dig, som du automatisk bliver opkrævet for, via dit visakort.
  • Kom 10 minutter før holdstart
  • Alder ved start: 3-9 mdr. VIGTIGT! Som udgangspunkt skal dit barn kunne holde sit hoved selv. Læs mere om hvornår du kan starte til babygymnastik her.

Tilmelding til Babygymnastik