Mie hjalp os også igennem en utrolig svær skoleopstart i vores forløb

miek 07/08/2023 0 comments 0

Mie hjalp os også igennem en utrolig svær skoleopstart i vores forløb

Case fra terapien. Familien ønsker at være anonym:
Vi kontaktede leg med sanserne , da vores søn stod til at skulle starte i skole . Vi var allerede tilknyttet en ergoterapeut i børnehaven . Men selvom vi gjorde alt, hvad vi var blevet anbefalet . Så rykkede det intet for vores søn.
Han var en dreng med meget uro i kroppen, havde svært ved krav situationer , mange daglige nedsmeltninger, svært ved nye ting eller ændringer, omgivelser med mange mennesker og søgte meget oralt stimuli ved at tygge på alt muligt. Han var meget udfordret og vi ville gerne hjælpe ham bedst muligt , derfor søgte vi hjælp hos Mie ved leg med sanserne.
Efter vi startede hos Mie har vi set en kæmpe udvikling hos vores søn. Mie hjalp os også igennem en utrolig svær skoleopstart i vores forløb.

Vores søn har i samarbejde med Mie og os udviklet sig helt utrolig meget

Han har fået mere udholdenhed, mindre uro i kroppen, mere mod på at prøve nye ting. Han får ikke længere så mange daglige mareridt. Vi kan i dag tage ham med til familie fester eller arrangementer med mange mennesker, han får sjældent nedsmeltninger mere og han trives igen.
Så vi er så glade for, at vi fik et forløb hos Leg med sanserne. Det har gjort al verden til forskel for vores dreng.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få 3 GRATIS videoer med øvelser
– lige til at se med det samme!

Værdi 99 kr
Abbonér på vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, information om spændende nyheder, tips, tricks og anden relevant produkt information. Dette, helt gratis og uforpligtende.

Navn:
E-mail: