Skattejagt

miek 11/04/2020 0 comments 0

Skattejagt

Nu skal vi på skattejagt.

Min svigermor er tekstforfatter. Hun lavede den fedeste skattejagt i forbindelse med Alfreds 4 års fødselsdag, her i starten af april. Aftenen forinden, havde vi gemt de små sedler, hvor hun havde skrevet et sjovt digt. Alfred skulle løse en lille opgave ved hver seddel, som førte videre til den næste. Vi løb rundt i haven, og havde en fest, og det var sjovt at være med til at løse de små opgaver sammen med Alfred.

Jeg har fået lov til at dele den med jer og i kan hente den her og printe den ud: skattejagt-til-børn-fra-3-11-år-pdf

Det tager 15 min. At sætte op.

Til hans fødselsdag var der kun en enkelt gave, men vi lavede den også i forbindelse med påske og legede at påskeharen havde været forbi. Her havde vi ved hver post lagt en lille gevinst, fx en pakke rosiner, pære, frugtstang, en lille pose Haribo, påskeæg mm.

Giver I jer i kast med denne skattejagt, vil vi være mere end taknemmelig hvis I tagger os i jeres billeder, så vi kan se med.

Skattejagten er for børn mellem 3-11 år.

Splitte mine bramsejl og en hel pose skippermix.

Kh, Mie, børneergoterapeut og mor til en sørøver

Ps. jeg vil gerne gøre opmærksom på, at min svigermor har lavet denne skattejagt, hvorfor vi gerne vil have du respekterer deling af indhold og henviser til vores profil – på forhånd tak!

 

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få 3 GRATIS videoer med øvelser
– lige til at se med det samme!

Værdi 99 kr
Abbonér på vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, information om spændende nyheder, tips, tricks og anden relevant produkt information. Dette, helt gratis og uforpligtende.